• Wędzenie dla smakoszy. Ryby, mięso, warzywa, pieczywo, orzechy i inne

Symbol: KS_2825
Brak towaru
39.09
Oblicz ratę

od 300 zł do 20 000 zł

Wpisz swój e-mail
Dostępność 0 szt.
EAN 9788379932825
Wędzenie ma bardzo długą tradycję. Zwykle z wędzonkami kojarzą nam się mięso i ryby. A przecież dzięki różnym metodom wędzenia wyjątkowy smak mogą mieć również sól, jaja, chleb, owoce, warzywa, sery, orzechy, zioła, a nawet słodycze! Wędzić można tylko w wędzarni? Nic podobnego! Można także na grillu, w woku, w wędzarni stołowej, pod kloszem do wędzenia, w piekarniku czy nawet w puszce po ciastkach Tym, którzy nie boją się eksperymentować, autorka niniejszego poradnika prezentuje cały wachlarz różnych metod wędzenia. • Na czym polega wędzenie na zimno, na ciepło i na gorąco • Jak wędzić, co wędzić i w czym wędzić • Ponad 200 wyjątkowych i sprawdzonych przepisów na znakomite wędzonki ---Opis wydawcy.
  • Ostatnio oglądane produkty