• Tradycyjny smak. Wędliny. Wędzonki, szynki, kiełbasy

Symbol: KS_7665
39.20
szt. Do przechowalni
Oblicz ratę

od 300 zł do 20 000 zł

Dostępność 2 szt.
EAN 9788370737665
Autor: Franz Siegfried WagnerRok wydania: 2009 Jak przyrządzić wyśmienite domowe wędliny z różnych rodzajów mięsa? Prawidłowe przyrządzanie, przyprawianie, peklowanie, wędzenie i dojrzewanie takich specjałów, jak szynka, boczek czy kiełbasa kryje wiele tajemnic. Ta książka odkrywa je przed Tobą. Przeczytaj i wypróbuj! Zacznij odżywiać się zdrowo i smacznie. Jakie mięso wybrać na domowe wyrobyJakim sposobem przyrządzić smakowitą wędzonkę, szynkę czy kiełbasęJak dojrzewać i przechowywać wędliny trwałe60 sprawdzonych przepisów na szynki, boczki, kiełbasy surowe, salami, metki, kiełbasy myśliwskie, serwolatki, kaszanki, wątrobianki, salcesony, pasztety Zostań ekspertem wyrobu domowych wędlin!
  • Ostatnio oglądane produkty
  • Polecamy