• Skruszacz do kiełbas 1kg

Symbol: SKRUSZACZ
33.36
szt. Do przechowalni
Oblicz ratę

od 300 zł do 20 000 zł

Dostępność 6 szt.
EAN 2019220981288
Skruszacz to płynna substancja, która ma na celu poprawę kruchości wędlin i kiełbas. Dzięki odpowiedniemu doborowi składników pomaga w uzyskaniu pożądanej kruchości wyrobu. Możesz go używać do kiełbasy wiejskiej, swojskiej i do typowo kruchych takich jak na przykład krakowska.  Produkt świetnie sprawdzi się w wyrobie domowych wędlin ponieważ nie zawiera substancji "E". Jak używać skruszacza? DO KIEŁBAS TYPU WIEJSKA, SWOJSKA (wędzonych pieczonych i wędzonych parzonych ) dawkowanie: na 10 kg mięsa: od 70 g do 100g (im chudsze tym większe dawkowanie ) DO KIEŁBAS KRUCHYCH (najpierw kiełbasa parzona, potem wędzona) dawkowanie: na 10 kg mięsa : 100 - 120 g Sposób użycia: Skruszacz zmieszaj z wodą i w takiej postaci dodaj do farszu.  Sprawdź jak użyć skruszacza do kiełbasy:  
  • Ostatnio oglądane produkty
  • Polecamy